5 motive să apelezi la serviciile financiare OKcredit chiar acum!

Fie că ești persoană foarte organizată și chibzuită din punct de vedere financiar, fie că îți place să trăiești viața fără griji, situațiile neprevăzute apar și te pot pune în dificultate din punct de vedere financiar. Pentru a le putea face față cu brio, OKcredit a dezvoltat soluții de finanțare rapidă pe care să te poți baza ori de câte ori ai nevoie de o sursă suplimentară de bani. Cere oferta pentru credit de nevoi personale și beneficiază din plin de toate avantajele pe care OKcredit ți le asigură!

Obții bani în câteva ore

Principalul avantaj pe care colaborarea cu OKcredit ți-l aduce este faptul că sumele solicitate se acordă în regim de urgență. Asta înseamnă că oricât de rapid ai nevoie de bani, știi sigur că îi vei obține în timp util pentru a rezolva problema. De regulă, până obții decizia de finanțare durează doar câteva ore de la momentul la care ai depus cererea, iar daca răspunsul este afirmativ banii îți vor fi virați în cont chiar în aceeași zi, având acces imediat.

Procesul de aplicare este foarte simplu

Dacă te ferești de birocrație și de ore pierdute în fața ghișeelor, serviciile OKcredit sunt perfecte pentru tine. Întreaga procedură se desfășoară online, pe platformă, în pași simpli, iar tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont de utilizator și să completezi formularul online cu datele solicitate. Alegi suma dorită și data primei scadențe, transmiți solicitarea și aștepți un răspuns. Dacă acesta este pozitiv, mai rămâne doar să semnezi contractul și să aștepți ca viramentul să fie efectuat.

Condițiile de acordare sunt la îndemâna oricui

Spre deosebire de orice altă formă de finanțare, creditele de nevoi personale de la OKcredit au fost configurate ca un ajutor pentru cei care au cu adevărată nevoie, așadar, criteriile de eligibilitate au fost reduse la minim. Trebuie să ai peste 20 de ani, deții o sursă constantă de venit și poți pune la dispoziția echipei un cont și un card bancar, plus date de contact precum un număr de telefon și o adresă de email.

Îți conturezi propria resursă de bani pe termen lung

Creditele OKcredit sunt de tip revolving, ceea ce înseamnă că, timp de cinci ani, vei avea propria sursă de bani de care vei putea beneficia prin trageri lunare succesive. Ai la dispoziție sume cuprinse între 200 și 3.000 de lei de care te poți folosi pentru a depăși orice impas financiar. În plus, cu fiecare rambursare, sursa ta se reactualizează, oferindu-ți posibilitatea să retragi din nou această valoare, până la momentul expirării contractului. În plus, dobânda se aplică doar asupra sumei utilizate, ceea ce înseamnă că poți avea control deplin asupra gradului de îndatorare.

Ai libertate deplină la utilizarea banilor

Atunci când colaborezi cu OKcredit nu te lovești de limite pentru că totul este configurat în avantajul tău astfel încât să simți că ai parte de un real ajutor și nu de o povară pe care să o duci ani la rând. Tu decizi în ce fel folosești suma primită, când și în ce măsură, fără să fii nevoie să oferi justificări, garanții sau alte dovezi care să ateste scopul pentru care ai accesat un asemenea serviciu.

Colaborarea cu OKcredit se bazează pe transparență și încredere reciprocă, lucru care conduce de cele mai multe ori la o relație mutual avantajoasă, fără inconveniente sau neplăceri.

OKcredit este soluția ideală la care poți apela atunci când ai nevoie de bani în regim de urgență și te vei bucura de toată libertatea de care ai nevoie!

Recomandarea editorilor: